Laatste tweet Vandaag een nieuwe website gelanceerd voor Bevers Houtconstructies B.V. https://t.co/kHZ2CUqFrl Donderdag 22 april 2021 @ 18:21:53

Grote e-mailberichten verwijderen in Apple Mail

U kunt e-mailberichten zoeken die veel ruimte innemen. Deze kunt u vervolgens archiveren of eventueel weggooien als de e-mails en/of bijlagen niet bewaard hoeven te worden.

  1. Om uw e-mailberichten op grootte te sorteren kunt u boven de berichtenlijst Sorteer op > Grootte kiezen, of u klikt in het menu op Weergave > Berichtkenmerken > Grootte.

    Sorteer op / Grootte kiezen of Weergave / Berichtkenmerken / Grootte

  2. U kunt kijken of er e-mails tussen staan die definitief weggegooid kunnen worden, deze e-mails kunt u verwijderen door op het prullenbakicoon te klikken. Als u een bericht tegenkomt waarvan de bijlage weg kan, maar waarvan u de inhoud van de e-mail zelf wel graag wilt bewaren, dan is het mogelijk om alleen de bijlage weg te gooien zonder dat het e-mailbericht verdwijnt. Dit kan door zo'n e-mail te openen en vervolgens op Bericht > Verwijder bijlagen te klikken.

    Alleen bijlage verwijderen

    Let op: gebruikt u een IMAP-account, dan moet u de bijlage downloaden voordat u bovenstaande stappen uitvoert, omdat de bijlagen ook meteen van de e-mailserver verwijderd worden en niet kunnen worden teruggezet.