Laatste tweet De nieuwe website van De Lente van Drenthe lanceren we in de winter! En Fonzy is bij het grootste hunebed van NL in… https://t.co/03yUm9KScs Woensdag 30 januari 2019 @ 16:43:19

De voordelen van SilverStripe

SilverStripe

Create the web

Exigent heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites & webapplicaties die gebaseerd zijn op het SilverStripe Content Management Systeem.

 

Dit moderne CMS is gericht op gebruiksgemak en daardoor toegankelijk en overzichtelijk voor de eindgebruiker. Dit maakt het beheren en uitbreiden van de inhoud van uw website uiterst eenvoudig.

 

Daarnaast is SilverStripe een krachtig en betrouwbaar systeem dat zorgt voor een razendsnelle performance. En door de flexibiliteit van het CMS is het eenvoudig om maatwerk te creëren; uw website kan met behulp van SilverStripe op doeltreffende wijze worden gerealiseerd zodat deze voldoet aan uw specifieke wensen.

 

SilverStripe onderscheidt zich op een aantal punten. Hieronder de sterke aspecten op een rij.

 

 • Gebruiksvriendelijk
  Het SilverStripe CMS beschikt over een gebruiksvriendelijke interface waarmee u, ook zonder ervaring, snel uit de voeten kunt. Het beheersgedeelte is door zijn flexibiliteit perfect aan te passen aan een specifieke situatie, zodat er nooit overbodige knoppen in de weg zitten. Dit heeft overzichtelijke en rustige schermen tot gevolg en zorgt ervoor dat het systeem eenvoudig te bedienen is. Het aanpassen van de inhoud van uw website gebeurt met behulp van de ingebouwde WYSIWYG-tekstverwerker waarbij geen kennis van HTML noodzakelijk is. Afbeeldingen kunt u gemakkelijk uploaden en in uw pagina’s gebruiken. Kortom: een fijn CMS, plezierig om mee te werken en ook het beheer van complexe websites wordt erdoor versimpeld.

 • Logische structuur
  SilverStripe is vooral een helder en overzichtelijk systeem, met een logische opbouw, omdat uw website wordt gerepresenteerd in een herkenbare boomstructuur. Door het simpelweg verslepen van pagina's kunt u deze structuur aanpassen. Als gevolg hiervan kunt u intuïtief snel met het systeem aan de slag en wordt het beheren van pagina's en content een stuk gemakkelijker.

 • Versiebeheer/Concepten
  Onderdeel van de functionaliteit van SilverStripe is een publicatiesysteem waarin pagina’s eerst als concept kunnen worden aangemaakt en kunnen worden beoordeeld. Pas als alles in orde is, hoeft u een pagina daadwerkelijk te publiceren, waarna deze op de live website verschijnt. En mocht u een fout hebben gemaakt in een nieuwe versie, dan kunt u dankzij de handige versiebeheerfunctie een oudere versie van de betreffende pagina eenvoudig terugzetten.

 • Zoekmachinevriendelijk
  Met behulp van SilverStripe wordt structureel voldaan aan alle ‘best practices’ met betrekking tot zoekmachineoptimalisatie. De techniek draagt zorg voor websites die onder de motorkap ‘Search Engine Optimized’ zijn. U kunt zich richten op de strategische inhoud. Daarbij wordt gebruik gemaakt van zoekmachinevriendelijke URL’s en er is een overzichtelijk beheer van metatags en trefwoorden beschikbaar.

 • Technisch hoogstaand
  SilverStripe vormt een professionele technische basis voor websites, onder meer omdat een strikt onderscheid wordt gemaakt tussen programmacode en opmaakcode. Ook in zeer uitgebreide, complexe situaties zorgt de onderliggende motor voor een goede performance. Dit levert krachtige websites op, die soepel draaien.

Voor meer informatie over het SilverStripe CMS kunt u de handleiding raadplegen.

Of neem contact met ons op voor een demonstratie van alle mogelijkheden die SilverStripe biedt.