Laatste tweet Vandaag een nieuwe website gelanceerd voor Bevers Houtconstructies B.V. https://t.co/kHZ2CUqFrl Donderdag 22 april 2021 @ 18:21:53

Servicepakket

Zodra uw website gereed is, moet u niet denken dat alles dan dik in orde is. Dan begint het eigenlijk pas. De realiteit is echter vaak dat er geen tijd is, of weinig affiniteit met de materie, om de content, sociale media, nieuwsbrief en zoekmachineoptimalisatie regelmatig bij te houden zodat er ook maximaal rendement uit de website kan worden gehaald.

 

Wij denken daarin graag mee en bieden daar een oplossing voor. Om de site en andere online activiteiten up-to-date te houden bieden wij servicepakketten aan.

Op basis van zo'n pakket besteden wij een vastgesteld aantal uren per maand aan onderstaande activiteiten.

 

Online activiteiten

1. Website

Up-to-date houden en beheer van de gebruiksvriendelijkheid; uw content management kunt u uitbesteden. Heeft u zelf geen mogelijkheid om uw site actueel te houden of houdt u zich liever met andere zaken bezig? Dan kan Exigent dit voor u doen. We plaatsen door u aangeleverde informatie op uw website, of we gaan zelf op zoek naar interessante artikelen over onderwerpen die voor uw bedrijf of branche relevant zijn.

 

2. Social Media

Nieuws, projecten en acties kunnen ook via de social media gecommuniceerd worden. Het is #logisch, wanneer veel mensen naar uw website verwijzen in tweets en Facebook-berichten (Vind ik leuk), dat dit rechtstreeks nieuwe bezoekers oplevert en dat het daarnaast wordt opgepikt door Google. Goed gebruik van sociale media vereist ook interactie; het is geen eenrichtingsverkeer. Een nette bedrijfspresentatie en voortdurende aanwezigheid op de social media kunnen wij voor u realiseren.

 

3. Nieuwsbrieven

Periodiek, volgens een vaste opmaak (sjabloon) uw klantenbestand op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Exigent bouwt de brieven in HTML, test deze in verschillende e-mailclients en handelt de verzending en de verwerking van aan- en afmeldingen af.

 

4. Zoekmachineoptimalisatie

Hoog (blijven) scoren in de verschillende zoekmachines vereist voortdurende aandacht. Zie de afzonderlijke pagina over dit onderwerp.

 

5. Online Marketing

Online acties, zoals advertenties via Google AdWords, kunnen het verkeer naar uw website uitbreiden. Exigent kan u hierbij helpen, adviseren of het zelfstandig voor u verzorgen.

 

Neem gerust contact met ons op, om de mogelijkheden die een servicepakket voor u kan bieden te bespreken.