Laatste tweet Vandaag een nieuwe website gelanceerd voor Bevers Houtconstructies B.V. https://t.co/kHZ2CUqFrl Donderdag 22 april 2021 @ 18:21:53

Over ons

herman@exigent.nl

Herman Molema

Technisch ontwikkelaar

 

Herman Molema (1971) verzorgt bij Exigent de technische ontwikkeling, bouwt databases, ontwikkelt webapplicaties en zorgt voor het beheer van de websites. Voor alle vragen met betrekking tot technische details van de webdesign-dienstverlening, e-mailinstellingen en gebruik van het Content Management Systeem kunt u bij hem terecht.

janna@exigent.nl

Janna Nendels

Artistiek ontwerper

 

Janna Nendels (1953) neemt de kunstzinnige aspecten van de projecten van Exigent voor haar rekening. Door haar ervaring als schilderes/tekenares is zij in staat om unieke artistieke elementen aan websites toe te voegen. Zij produceert animaties en illustraties die een persoonlijke tint aan de producten voor het internet garanderen. Ook kennen de programma's van Adobe Creative Suite weinig geheimen meer voor Janna, waardoor zij regelmatig bij kan springen in het creatieve proces van webdesign.

De Merkstudio | Geeft merken een gezicht!

Voor het vervaardigen van een professioneel grafisch ontwerp van een nieuwe website schakelt Exigent altijd de creatieve mensen van het team van De Merkstudio in.

 

Deze samenwerking staat garant voor websites die er geweldig uitzien en die formidabel functioneren.