Laatste tweet Voor Agro Stalinrichting, dochteronderneming van Hollema Bouw, hebben we een nieuwe website ontwikkeld: https://t.co/4FxowVRrfY Maandag 15 maart 2021 @ 15:34:56

Websitebouw

Met een website die voldoet aan de webrichtlijnen bereikt u meer bezoekers, is uw website beter toegankelijk voor geïnteresseerden, beter vindbaar in zoekmachines en is uw website sneller. Exigent verzorgt de techniek van uw website of webshop met precisie en zorgt ervoor dat deze foutloos functioneert.

 

Een website met een homepagina en enkele subpagina’s voorzien van content kan in sommige gevallen in eerste instantie voldoende zijn. Een contactformulier inclusief een kaart van Google Maps is daarbij standaard. Vaak is het echter zinvol om uitgebreidere functionaliteit aan de website toe te voegen. Zoals het inbouwen van meertaligheid (vlaggetjes die de internationale toegankelijkheid vergroten) of door gebruik te maken van specifieke modules:

 • Fotoalbums
  Meerdere foto's op een overzichtelijke manier presenteren kan door middel van een galerij/collage of een slideshow. Bij een galerij is er de mogelijkheid van full screen: als een bezoeker op één van de foto's klikt, wordt de rest van het scherm donker en wordt er ingezoomd op de betreffende afbeelding. Een slideshow kan zelfstandig roteren, hetgeen dynamiek aan een websitepagina geeft. Per foto kan een afzonderlijke titel worden vertoond.

 • Speciale formulieren
  Belangrijk aandachtspunt voor een effectieve website: in contact komen met potentiële klanten door middel van uitnodigende formulieren. Hierbij kan gedacht worden aan reserveringsformulieren, offerteformulieren, bestelformulieren, sollicitatieformulieren, klachtenformulieren, bel-mij-terugformulieren et cetera. Zo'n formulier kan inclusief een uploadfunctie worden verzorgd, waardoor foto's en Word-, Excel- of PDF-bestanden kunnen worden meegestuurd. Na de verzending van een formulier ontvangt u de ingevulde gegevens via de e-mail en ook de bezoeker ontvangt een bevestiging van de details in zijn of haar inbox.

 • Nieuwssysteem/Weblog
  Deze module biedt de mogelijkheid om informatieve artikelen te schrijven die vervolgens automatisch op uw website worden weergegeven met een korte inleiding, een foto en een 'Lees meer'-knop om het betreffende verhaal volledig te lezen. Dit kan bijdragen aan de actualiteit van de inhoud van uw website (Wat speelt er momenteel?) en is een belangrijk instrument om extra bezoekers te realiseren. Het bijhouden van een nieuwssectie/weblog helpt om uzelf te presenteren als een expert met verstand van recente zaken in uw vakgebied. Optioneel hierbij zijn categorisering van artikelen en een reageermogelijkheid voor bezoekers onder elke blogpost. Deelknoppen voor het sharen op de sociale media zijn ook mogelijk, daarmee kunnen uw bezoekers uw website automatisch promoten.

 • Nieuwsbrievensysteem
 • Chatmogelijkheid
 • Beveiligde pagina's voor ingelogde leden
 • Zoekmachine
 • Productviewer
 • Social Media Feed

Exigent heeft de techniek voor veel van deze modules zelf ontwikkeld. Hetgeen maatwerk garandeert.

 

Webshopmodules

Een basiswebshop die Exigent bouwt met behulp van WooCommerce of SilverShop bevat standaard reeds enorm veel functionaliteit. Toch zijn hierbij ook extra modules denkbaar, zoals:

 • Mogelijkheden in de sfeer van Social Media onder de producten
 • Aanbiedingen vertonen op de homepage, of de best verkochte producten
 • Automatische straatnaam- en plaatsinvulling op basis van postcode
 • Extra betalingsmogelijkheden naast iDEAL en PayPal
 • Meertalige uitvoering van de webshop