Laatste tweet Vandaag een nieuwe website gelanceerd voor Bevers Houtconstructies B.V. https://t.co/kHZ2CUqFrl Donderdag 22 april 2021 @ 18:21:53

Websitebouw

Met een website die voldoet aan de webrichtlijnen bereikt u meer bezoekers, is uw website beter toegankelijk voor geïnteresseerden, beter vindbaar in zoekmachines en is uw website sneller. Exigent verzorgt de techniek van uw website of webshop met precisie en zorgt ervoor dat deze foutloos functioneert.

 

Een website met een homepagina en enkele subpagina’s voorzien van content kan in sommige gevallen in eerste instantie voldoende zijn. Een contactformulier inclusief een kaart van Google Maps is daarbij standaard. Vaak is het echter zinvol om uitgebreidere functionaliteit aan de website toe te voegen. Zoals het inbouwen van meertaligheid (vlaggetjes die de internationale toegankelijkheid vergroten) of door gebruik te maken van specifieke modules:

 

 • Fotoalbums
  Meerdere foto's op een overzichtelijke manier presenteren kan door middel van een galerij/collage of een slideshow.
  Fotoalbums
  Bij een galerij is er de mogelijkheid van full screen: als een bezoeker op één van de foto's klikt, wordt de rest van het scherm donker en wordt er ingezoomd op de betreffende afbeelding.

  Een slideshow kan zelfstandig roteren, hetgeen dynamiek aan een websitepagina geeft. Per foto kan een afzonderlijke titel worden vertoond.


 • Speciale formulieren
  Belangrijk aandachtspunt voor een effectieve website: in contact komen met potentiële klanten door middel van uitnodigende formulieren.
  Speciale formulieren
  Hierbij kan gedacht worden aan reserveringsformulieren, offerteformulieren, bestelformulieren, sollicitatieformulieren, klachtenformulieren, bel-mij-terugformulieren et cetera. Zo'n formulier kan inclusief een uploadfunctie worden verzorgd, waardoor foto's en Word-, Excel- of PDF-bestanden kunnen worden meegestuurd.

  Na de verzending van een formulier ontvangt u de ingevulde gegevens via de e-mail en ook de bezoeker ontvangt een bevestiging van de details in zijn of haar inbox.


 • Nieuwssysteem/Weblog
  Deze module biedt de mogelijkheid om informatieve artikelen te schrijven die vervolgens automatisch op uw website worden weergegeven met een korte inleiding, een foto en een 'Lees meer'-knop om het betreffende verhaal volledig te lezen.
  Weblog
  Dit kan bijdragen aan de actualiteit van de inhoud van uw website (Wat speelt er momenteel?) en is een belangrijk instrument om extra bezoekers te realiseren. Het bijhouden van een nieuwssectie/weblog helpt om uzelf te presenteren als een expert met verstand van recente zaken in uw vakgebied.

  Optioneel hierbij zijn categorisering van artikelen en een reageermogelijkheid voor bezoekers onder elke blogpost. Deelknoppen voor het sharen op de sociale media zijn ook mogelijk, daarmee kunnen uw bezoekers uw website automatisch promoten.


 • Beveiligde pagina's voor ingelogde leden
  Door een afgeschermd gedeelte op uw website te creëren waarop alleen bezoekers kunnen komen die een loginnaam en wachtwoord van u hebben gekregen kunt u beveiligde pagina's voor specifieke bezoekers beschikbaar stellen.
  Beveiligde pagina's
  De afgeschermde pagina's kunnen content bevatten die specifiek bedoeld is voor klanten, leveranciers, partners of medewerkers, zoals inkoopprijzen en blijven onzichtbaar voor gewone bezoekers.

  De module bevat een duidelijke ledenadministratie, waarin gebruikersgroepen, loginnamen en wachtwoorden voor verschillende soorten bezoekers kunnen worden aangemaakt en beheerd.


 • Zoekmachine
  Met behulp van een zoekfunctie op uw website kunnen bezoekers snel de informatie vinden waarin ze belangstelling hebben.
  Zoekmachine
  Door dagelijks uw website opnieuw te indexeren worden de zoekresultaten automatisch aangepast nadat u nieuwe content aan de website heeft toegevoegd. Met name als de website wat groter is zal een zoekmachine de kans op een conversie zeker kunnen vergroten.

  Een zoekopdracht kan uitgevoerd worden door alle pagina's van de website, maar de resultaten kunnen ook beperkt worden tot bepaalde paginatype's, zoals nieuws- en productoverzichten.


 • Productcatalogus
  Voor een overzichtelijke presentatie van uw producten, diensten, afgeronde projecten, openstaande vacatures of uw team van medewerkers is een catalogusmodule geschikt. Daarbij kan de inhoud onderverdeeld worden in verschillende categorieën.
  Productcatalogus
  Door de elementen in het overzicht op een aantrekkelijke manier te vertonen, inclusief afbeeldingen, introductieteksten en 'Lees meer'-knoppen, wordt de kans verhoogd dat geïnteresseerde bezoekers contact met u op zullen nemen.

  Als u op de 'Over ons'-pagina op deze manier alle collega's vertoont, kan hierbij gebruik gemaakt worden van een profielfoto, naam, functie, omschrijving en contactgegevens zoals e-mailadressen en LinkedIn-pagina's.


 • Nieuwsbrievensysteem
  Door middel van e-mailmarketing kunt u op effectieve wijze het contact met uw klanten onderhouden. Een betrouwbaar systeem hiervoor is MailChimp, dat uitgebreide rapportagemogelijkheden kent en een gebruiksvriendelijk templatesysteem.
  Nieuwsbrievensysteem
  Door gebruik te maken van vaste layouts in nieuwsbriefsjablonen kan de inhoud van een nieuw bericht eenvoudig worden opgesteld en verzonden.

  Door handmatige integratie van aanmeldformulieren op uw website in de correcte huisstijl wordt geïnteresseerde bezoekers de mogelijkheid geboden om toestemming te geven om in uw verzendlijst opgenomen te worden. Een archief op uw website van recent verstuurde nieuwsbrieven is daarbij ook mogelijk.


 • Social Media Feed
  De nieuwste berichten die u op Facebook/Twitter/LinkedIn/Instagram plaatst kunnen automatisch op uw eigen website vertoond worden in een dynamische feed.
  Social Media Feed
  De geplaatste afbeeldingen, de datums van de posts en samenvattingen van de teksten kunnen naar wens worden meegenomen in de vertoning op uw site. Dit kan een afzonderlijke afdeling voor nieuwsberichten geplaatst op de eigen website overbodig maken.

  Het omgekeerde is ook mogelijk: u houdt de nieuwsberichten in het CMS van uw eigen website bij. Na publicatie van een bericht kan deze met 1 druk verspreid worden over de diverse sociale media.


 • Chatmogelijkheid
  Door middel van een chatbox onderaan uw website kan realtime gecommuniceerd worden met bezoekers die vragen hebben.
  Chatmogelijkheid
  Uw (potentiële) klanten die op zoek zijn naar support kunt u op deze manier snel en doelmatig van dienst zijn met behulp van live klantenservice. De verschillende chatgesprekken die u voert zijn altijd terug te vinden in de geschiedenis.

  De vormgeving van de chatbox kan gepersonaliseerd worden door de juiste kleuren en het bedrijfslogo toe te voegen. Openingstijden voor wanneer de chat online en offline moet zijn kunnen zelf gekozen worden.

 

Webshopmodules

Een basiswebshop die Exigent bouwt met behulp van WooCommerce of SilverShop bevat standaard reeds enorm veel functionaliteit. Toch zijn hierbij ook extra modules denkbaar, zoals:

 • Mogelijkheden in de sfeer van Social Media onder de producten
 • Aanbiedingen vertonen op de homepage, of de best verkochte producten
 • Automatische straatnaam- en plaatsinvulling op basis van postcode
 • Extra betalingsmogelijkheden naast iDEAL en PayPal
 • Meertalige uitvoering van de webshop

Exigent heeft de techniek voor veel van deze modules zelf ontwikkeld. Hetgeen maatwerk garandeert.