Laatste tweet De nieuwe website van De Lente van Drenthe lanceren we in de winter! En Fonzy is bij het grootste hunebed van NL in… https://t.co/03yUm9KScs Woensdag 30 januari 2019 @ 16:43:19

Websitebouw

Met een website die voldoet aan de webrichtlijnen bereikt u meer bezoekers, is uw website beter toegankelijk voor geïnteresseerden, beter vindbaar in zoekmachines en is uw website sneller. Exigent verzorgt de techniek van uw website of webshop met precisie en zorgt ervoor dat deze foutloos functioneert.

 

Een website met een homepagina en enkele subpagina’s voorzien van content kan in sommige gevallen in eerste instantie voldoende zijn. Vaak is het echter zinvol om uitgebreidere functionaliteit aan de website toe te voegen. Zoals het inbouwen van meertaligheid of door gebruik te maken van modules waarvan enkele voorbeelden in de slideshow zijn te zien.

 

Exigent heeft de techniek voor veel van deze modules zelf ontwikkeld. Hetgeen maatwerk garandeert.

Gastenboek Nieuwsbrievensysteem Chat/Community Reactiesysteem Reserveringssysteem Weblog Zoekmachine Productviewer Fotoalbums Poll/Verkiezing

 

Webshopmodules

Een basiswebshop die Exigent bouwt met behulp van Magento bevat standaard reeds enorm veel functionaliteit. Magento staat immers bekend als een uitgebreid pakket met enorm veel features. Toch zijn hierbij ook extra modules denkbaar, zoals:

  • Mogelijkheden in de sfeer van Social Media onder de producten
  • Aanbiedingen vertonen op de homepage, of de best verkochte producten
  • Automatische straatnaam- en plaatsinvulling op basis van postcode
  • Extra betalingsmogelijkheden naast iDEAL en PayPal
  • Meertalige uitvoering van de webshop

Exigent Modules

Voorbeelden van door Exigent specifiek op maat ontwikkelde modules in Magento zijn: