Laatste tweet De nieuwe website van De Lente van Drenthe lanceren we in de winter! En Fonzy is bij het grootste hunebed van NL in… https://t.co/03yUm9KScs Woensdag 30 januari 2019 @ 16:43:19

Diensten

Exigent staat voor Exceptional Demanding. Deze naam voeren we met trots en beslist niet voor niets.

 

Wij onderscheiden ons door onze hang naar perfectionisme en we zijn uitzonderlijk veeleisend. Exigent maakt professionele websites tegen een zeer betaalbare prijs en we richten ons niet alleen op bedrijven. Ook particulieren, verenigingen en startende ondernemers zijn bij ons aan het juiste adres.

 

Websitebouw

Het startpunt van elke site is een op maat gesneden grafisch ontwerp. Dit bepaalt de uitstraling van uw identiteit, want de vormgeving is de eerste indruk die u op uw bezoekers maakt. Bij het design wordt dus rekening gehouden met de uitstraling, maar ook met de functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid. Zo kunnen we een unieke website creëren die werkt voor u en uw bezoekers.

 

> Lees verder over Websitebouw

 

 

Zoekmachineoptimalisatie

De rangschikking van uw website in zoekmachines wordt door zeer veel factoren bepaald, maar 2 factoren zijn erg belangrijk:

  • De kwaliteit en actualiteit van uw content.
  • De hoeveelheid inkomende links naar uw website; deze inkomende links komen tegenwoordig vaak via de sociale media tot stand.

> Lees verder over Zoekmachineoptimalisatie

 

 

Servicepakket

Zodra uw website gereed is, moet u niet denken dat alles dan dik in orde is. Dan begint het eigenlijk pas. De realiteit is echter vaak dat er geen tijd is, of weinig affiniteit met de materie, om de content, sociale media, nieuwsbrief en zoekmachineoptimalisatie regelmatig bij te houden zodat er ook maximaal rendement uit de website kan worden gehaald.

 

> Lees verder over Servicepakket

 

 

Hosting & E-mailvoorziening

Exigent verzorgt uw domeinnaamregistraties, de hosting en SSL-certificering van uw websites en neemt uw e-mailvoorziening voor haar rekening. Hiervoor beschikt Exigent over hoogwaardige dedicated servers, die niet met andere partijen worden gedeeld.

 

> Lees verder over Hosting & E-mailvoorziening