Laatste tweet Jan de Jong Verhuizingen, sterk in verhuiswerk, is zelf verhuisd. Daarbij hoort een nieuwe (ver)huisstijl en dus ee… https://t.co/mjOmCVWFVH Woensdag 8 mei 2019 @ 15:04:46

Support CMS/Webshop

Voorzien van de juiste techniek levert een gebruiksvriendelijke website uw organisatie veel voordelen op.

Create the web

Exigent heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites & webapplicaties die gebaseerd zijn op het SilverStripe Content Management Systeem.

 

Dit moderne CMS is gericht op gebruiksgemak en daardoor toegankelijk en overzichtelijk voor de eindgebruiker. Dit maakt het beheren en uitbreiden van de inhoud van uw website uiterst eenvoudig.

 

Daarnaast is SilverStripe een krachtig en betrouwbaar systeem dat zorgt voor een razendsnelle performance. En door de flexibiliteit van het CMS is het eenvoudig om maatwerk te creëren; uw website kan met behulp van SilverStripe op doeltreffende wijze worden gerealiseerd zodat deze voldoet aan uw specifieke wensen.

 

> Lees verder over SilverStripe

 

> Bekijk de handleiding van het SilverStripe CMS

eCommerce Platform for Growth

Voor de bouw van uw webshop maakt Exigent gebruik van het Magento e-commerce platform.

 

Magento biedt een professionele, solide, veilige en complete webwinkelbasis, met een groot aantal standaardfunctionaliteiten. Bovendien zijn er talloze uitbreidingsmogelijkheden.

 

Voor een webwinkelier is Magento een overzichtelijk systeem om mee te werken. Het pakket is gemakkelijk in gebruik, veelzijdig en betrouwbaar. Magento kan worden beschouwd als een machtige machine die een ontwikkeling heeft gekend van vele jaren. Hiermee bent u in staat om een zeer succesvolle webwinkel te realiseren.

 

> Lees verder over Magento

 

> Bekijk de handleiding van het Magento platform