Laatste tweet De nieuwe website van De Lente van Drenthe lanceren we in de winter! En Fonzy is bij het grootste hunebed van NL in… https://t.co/03yUm9KScs Woensdag 30 januari 2019 @ 16:43:19

Het hoe en waarom van Magento

Magento

eCommerce Platform for Growth

Voor de bouw van uw webshop maakt Exigent gebruik van het Magento e-commerce platform.

 

Magento biedt een professionele, solide, veilige en complete webwinkelbasis, met een groot aantal standaardfunctionaliteiten. Bovendien zijn er talloze uitbreidingsmogelijkheden.

 

Voor een webwinkelier is Magento een overzichtelijk systeem om mee te werken. Het pakket is gemakkelijk in gebruik, veelzijdig en betrouwbaar. Magento kan worden beschouwd als een machtige machine die een ontwikkeling heeft gekend van vele jaren. Hiermee bent u in staat om een zeer succesvolle webwinkel te realiseren.

 

Hieronder een aantal krachtige kenmerken van Magento op een rij:

 

 • Veel standaardfunctionaliteiten
  Magento staat bekend als een uitgebreid pakket met enorm veel features. In het administratiegedeelte ziet u op uw dashboard welke bestellingen zijn geplaatst, door wie, wanneer, hoe laat en welke producten uw klanten hebben gekocht. U voegt eenvoudig producten en nieuwe productcategorieën toe, of u geeft bestaande producten een tijdelijke aanbiedingsprijs. Met betrekking tot de faciliteiten voor klanten kunt u bijvoorbeeld denken aan producten vergelijken, producten toevoegen aan een verlanglijstje en de mogelijkheid van klantenreviews bij producten.

 • Gebruiksvriendelijk
  Het zeer volwassen administratiegedeelte van Magento maakt het beheren van uw categorieën, producten en bestellingen eenvoudig en overzichtelijk. Dit staat garant voor een efficiënte wijze van onderhoud aan uw webshop. En voor uw bezoekers biedt Magento bijvoorbeeld gebruiksvriendelijke zoekopties en een heldere productweergave.

 • Volop promotiemogelijkheden
  Magento maakt het u gemakkelijk om uw producten te promoten en op die manier de verkoop te stimuleren. Het bevat marketingtools voor up-selling, cross-selling, speciale aanbiedingen en kortingscodes. U kunt bijvoorbeeld kassakoopjes vertonen onder de winkelwagen of op de betaalpagina. Of u maakt gebruik van de optie om geen verzendkosten vanaf een bepaald aankoopbedrag in rekening te brengen.

 • Diverse verzend- en betaalmethoden
  Magento biedt u de mogelijkheid een ruime keuze aan betaalmethodes te faciliteren. Door meerdere betaalwijzen aan te bieden sluit u geen doelgroepen uit. Ook kunt u gedifferentieerde verzendkosten hanteren. U kunt bijvoorbeeld werken met vaste afleveringskosten, of met verzendkosten afhankelijk van gewicht en bestemming.

 • Functies voor zoekmachineoptimalisatie
  Doordat u volledige controle heeft over de (meta-)titels, beschrijvingen en URL’s van uw producten, stelt Magento u uitstekend in staat om uw webshop te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google.

 

Voor meer informatie over het Magento platform kunt u de handleiding raadplegen.

Of neem contact met ons op voor een demonstratie van alle ingebouwde functionaliteiten die bij Magento horen.