Laatste tweet Jan de Jong Verhuizingen, sterk in verhuiswerk, is zelf verhuisd. Daarbij hoort een nieuwe (ver)huisstijl en dus ee… https://t.co/mjOmCVWFVH Woensdag 8 mei 2019 @ 15:04:46

Beauty & Hair


Beauty & Hair

08-11-2017Opleveringsdatum: 08-11-2017
Websitetype: Premium

 

Studenten van de opleiding Schoonheidsverzorging en Haarverzorging aan het Alfa-college te Groningen, acteren door middel van deze site als echte ondernemers, door hun producten en diensten via het internet te verkopen.

Op deze manier zijn ze in staat hun belangrijkste doelen te halen die nodig zijn om zich te ontwikkelen tot professionele schoonheidsspecialisten en hairstylisten.

Exigent was verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van dit platform. De website biedt diverse functies die het koppelen van een student en klant eenvoudig maken. Klanten hebben de mogelijkheid om behandelingen te boeken of vragen stellen via het systeem. Studenten kunnen een profielpagina aanmaken, behandelingen aanbieden en berichten sturen naar klanten.

 

Bekijk deze website op: https://www.beautyandhair.nl/

Beauty & Hair Responsive Eventpagina Studentprofiel met aangeboden behandelingen Overzichtspagina studenten Haarverzorging