Laatste tweet Onze twitter feed is momenteel niet beschikbaar. Volg ons op Twitter

Nieuws

april 2020

Exigent Webmail

Webmail responsive

Zoals sommigen waarschijnlijk al hebben gezien is de Exigent Webmail voorzien van een nieuw modern uiterlijk.

 

Groot voordeel van de geïnstalleerde Elastic Skin is de responsiviteit: de weergave wordt aangepast aan het apparaat van de gebruiker.

 

Hierdoor is de Webmail voortaan ook goed bruikbaar op mobiele apparaten. Voor de mensen die gebruik maken van een POP-account in plaats van een IMAP-account is de Webmail de locatie om de inhoud van de spambox te controleren. We raden aan deze spambox regelmatig op te ruimen.

 

Exigent Back-up

Back-up historie

We hebben het back-up-beleid voor de webserver en de mailserver verder uitgebreid.

 

Naast een back-up van de website/webshop en de e-mail 1x per dag en een historische kopie hiervan 1x per maand worden voortaan afzonderlijke back-ups van de databases 7x per week gemaakt.

 

Dit maakt het mogelijk om op elk gewenst moment de inhoud van de website/webshop terug te zetten naar 1 van de afgelopen 7 dagen.

 

 

Exigent Weblog

Blogmodule

Op veel websites wordt automatisch een overzicht van de laatste Facebook-posts vertoond. Helaas functioneert dit regelmatig niet correct vanwege plotselinge wijzigingen die Facebook doorvoert in technologie en/of beleid.

 

We willen u daarom graag een voorstel doen voor een alternatieve aanpak. Hiervoor kunnen we een blogmodule op uw website installeren. Het plaatsen van links naar uw blogartikelen op sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn levert extra verkeer naar uw website op. Voor het bijhouden van zo'n blog kunnen we ondersteuning bieden via een servicepakket.

 

Coronavirus

Coronavirus

Uiteraard wensen we iedereen veel gezondheid toe in deze periode waarin de coronamaatregelen een ongekende situatie veroorzaken. Duidelijk is dat we nog even moeten volhouden.

 

Gelukkig zijn er ook tal van positieve initiatieven waar te nemen, zoals #streetart.

 

> Laat u hier inspireren en wees zelf ook creatief!